• Новинка
Титуляр удължител, Скоба Колоездене компютър, Професионално Монтиране на Удължител фарове, Алуминиева Сплав за Фаровете на Мотора(черен)

Титуляр удължител, Скоба Колоездене компютър, Професионално Монтиране на Удължител фарове, Алуминиева Сплав за Фаровете на Мотора(черен)

BGN 9.35

Сума
Продуктът е наличен

Двойно закопчаване е по-стегната, всяка група се определя две превъртането на винтове, по-безопасни, оборудван с гаечен ключ, може да се инсталира бързо, удължител може да бъде инсталиран по-малко от минута.Подходящ за писалки на вашия мотор, за да добавите допълнително място за съхранение на вашите велосипедни фарове, компютър и т.н., Удължител бустер помага на временна мярка за превоз на повече техника, и това няма да се отрази на нормалното шофиране.Подходяща за монтаж диаметър на волана около 22,2‑31,8 мм/0,9‑1,3 инча Изработен от алуминиева сплав, е по-лесно с структурата, повърхността е окислена, устойчивост на корозия, по-ярък цвят, по-здрав.Функция : 1. Удължител бустер помага на временна мярка за превоз на повече техника, и това няма да се отрази на нормалното шофиране.2. Подходяща за монтаж диаметър на волана около 22,2‑31,8 мм/0,9‑1,3 инча 3. Двойно закопчаване е по-стегната, всяка група се определя две превъртането на винтове, по-безопасни, оборудван с гаечен ключ, може да се инсталира бързо, удлинительный група може да бъде инсталиран по-малко от минута.4. Изработен от алуминиева сплав, е по-лесно с структурата, повърхността е окислена, устойчивост на корозия, по-ярък цвят, по-здрав.5. Подходящ е за вашия мотор дръжки барове, за да добавите допълнително място за съхранение на вашия мотоциклет, фарове, компютър и т.н. Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Велосипеден волана Extender Material : Алуминиева Alloy Color : Както е показано на снимката Размер на тръбата на кормилото : прибл. 10 см/3.9 in Weight : Approx.75g/2.6 oz Applicable to : 22.2‑31.8 mm/0.9‑1.3 in Handlebars Package List : 1 x Handlebar Tube 1 x Продължавам Mount1 x Шестостенния ключ.

Декларирани свойства

Най-добри сделки

Лек Професионален Притежателя Удължител, съвместимост с Удължител на светлините, Група колоездене на компютъра, По-сигурен, Лесен

Удължител бустер помага на временна мярка за превоз на повече техника, и това няма да се отрази на норма�

BGN 15.60